WELKOM BIJ GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

Het programma is spectaculairder dan ooit. Van 19 december t/m 3  januari vindt de 17e editie van Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld. Alles is uit de kast gehaald om van de voorstelling wederom een onvergetelijke belevenis te maken voor het hele gezin. Vergeet uw zorgen, open uw hart en geniet van onze artiesten tijdens de 17e editie van Groot Kerstcircus Den Haag!

Piste vrij, wij wensen u veel plezier!

TICKETS

Bestel nu uw tickets voor Groot Kerstcircus Den Haag en verzeker uzelf van de mooiste plaatsen! Reserveren kan via onze website, telefonisch en bij alle vestigingen van Primera.

ARTIESTEN

De 17e editie van het Groot Kerstcircus Den Haag bevat uitsluitend top acts uit alle delen van de wereld die exclusief voor onze show naar het Malieveld komen. Mis het niet!

LOCATIE

Groot Kerstcircus Den Haag vindt plaats in een tentencomplex op het Malieveld in Den Haag. Het Malieveld is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Pers
Bent u journalist en wilt u meer weten over Groot Kerstcircus Den Haag?
Wij werken graag mee aan interviews, reportages en achtergrondverhalen.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Groot Kerstcircus Den Haag!

LAATSTE NIEUWS

Spektakel staat centraal op het Malieveld!

Het programma van Groot Kerstcircus Den Haag overtreft dit jaar alle verwachtingen.

HET WINTERCIRCUS WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR ONZE PARTNERS

© Copyright - Wintercircus Den Haag| Fotografie: Andrew Payne, The Entertainment Events Corporation & archief Robin Valencia | Realisatie: Webpress.nl