ARTIESTEN GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG BEKEND

13-06-2017: Het volledige programma van Groot Kerstcircus Den Haag – editie 2017/2018 is geboekt. De laatste act die toegevoegd is betreft ‘The Dunking Devils’, een groep acrobaten die basketbal met acrobatische stunts combineert. De show is sensationeel van de eerste tot de laatste minuut en bestaat vrijwel volledig uit acts die nooit eerder in Nederland te zien waren. Groot Kerstcircus Den Haag is dan ook de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie. Op de pagina ‘artiesten’ op deze site leest u meer over de line-up van de komende editie.

BERT & FRED BIJ GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

01-05-2017:  Ze wonnen talloze prijzen en schitterden in zowel circusproducties als in televisie- en theatershows. Het Belgische duo Bert & Fred is uniek. Ze combineren droge humor met ingewikkelde acrobatische stunts. De bijna achteloze presentatie in combinatie met perfecte timing maken deze act uniek. Ze gebruiken onder meer een koord, zweep, geweer en hamer voor hun acts. Dat klinkt gek. En dat is het ook. U moet het eenvoudigweg live zien. Bert & Fred treden tijdens de kerstvakantie exclusief op bij Groot Kerstcircus Den Haag. En daar zijn we bijzonder trots op.

© Copyright - Groot Kerstcircus Den Haag | Fotografie: Hillenaar Events BV, Dirk Jan Ranzijn, Christoph Enzinger e.v.a. | Realisatie: Webpress.nl