MASSALE BELANGSTELLING

13-12-2017: Nooit eerder was er zoveel vraag naar kaarten voor Groot Kerstcircus Den Haag. Duizenden tickets zijn reeds verkocht en daarmee verbreken we alle records. Van 22 december tot en met 7 januari is Groot Kerstcircus Den Haag op het Malieveld te zien. Verlenging is niet mogelijk, dus wacht niet te lang en zorg dat u op tijd uw toegangsbewijzen in huis hebt. Vooral in de eerste week van de kerstvakantie is de vraag naar tickets erg groot en zijn meerdere shows reeds vrijwel uitverkocht. Kaarten kunt u bestellen via deze site (zie ‘Tickets & Info), via 0900 300 6000 (45 cpm) of bij een vestiging van Primera. Mis de nieuwe show van Groot Kerstcircus Den Haag niet!

SUPER KORTING MET BEEMSTER

6-11-2017: U kunt vanaf deze week met Beemster kaas naar Groot Kerstcircus Den Haag. Wat moet u daarvoor doen? Koop een product van Beemster kaas en maak gebruik van de speciale actiecode die met een sticker op de verpakking is geplakt. Via www.kerstcircusdenhaag.nl/beemster profiteert u vervolgens van de gereduceerde prijzen. Wacht niet te lang want de beschikbaarheid is beperkt. U treft de actiecodes aan op Beemster kaas producten bij alle supermarkten in heel Nederland. Mis het niet, ga snel naar de supermarkt en verzeker uzelf van tickets met korting!

BIJZONDERE ILLUSIES UIT MOSKOU

07-08-2017 – Het Russische Duo Monastryrksy zorgt voor magie bij Groot Kerstcircus Den Haag. Ze dansen in een wervelende choreografie door de piste, en verwisselen ondertussen razendsnel van kleding. De producenten van Groot Kerstcircus Den Haag zagen deze act in 2016 in Parijs bij het grote Franse circus Pinder. We boden dit duo direct een contract aan voor het Malieveld. En niet zonder reden. Duo Monastyrsky behoort tot de absolute top binnen dit genre en won vele internationale prijzen. Niet alleen in het circus voelen ze zich thuis. De act schitterde ook in talloze televisieshows en theaters overal ter wereld. Nu komen ze naar Nederland.

ARTIESTEN GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG BEKEND

13-06-2017: Het volledige programma van Groot Kerstcircus Den Haag – de 19de editie – 2017/2018 is geboekt. De laatste act die toegevoegd is betreft ‘The Dunking Devils’, een groep acrobaten die basketbal met acrobatische stunts combineert. De show is sensationeel van de eerste tot de laatste minuut en bestaat vrijwel volledig uit acts die nooit eerder in Nederland te zien waren. Groot Kerstcircus Den Haag is dan ook de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie. Op de pagina ‘artiesten’ op deze site leest u meer over de line-up van de komende editie.

BERT & FRED BIJ GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

01-05-2017:  Ze wonnen talloze prijzen en schitterden in zowel circusproducties als in televisie- en theatershows. Het Belgische duo Bert & Fred is uniek. Ze combineren droge humor met ingewikkelde acrobatische stunts. De bijna achteloze presentatie in combinatie met perfecte timing maken deze act uniek. Ze gebruiken onder meer een koord, zweep, geweer en hamer voor hun acts. Dat klinkt gek. En dat is het ook. U moet het eenvoudigweg live zien. Bert & Fred treden tijdens de kerstvakantie exclusief op bij Groot Kerstcircus Den Haag. En daar zijn we bijzonder trots op.