VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb tickets besteld maar nog niet ontvangen. Klopt dat?

Ja, dit klopt. Toegangsbewijzen worden uiterlijk voor 1 november naar u toegestuurd. Indien u ze na deze datum niet ontvangt, neem dan contact met ons op.

Kan ik ook tickets op locatie kopen?

Ja, dit kan. Op circusdagen is de circuskassa geopend vanaf 10:30 tot 16:00. Wij raden u echter aan om reeds in de voorverkoop uw tickets te kopen om teleurstellingen te voorkomen. Groot Kerstcircus Den Haag is slechts twee weken te zien en de beschikbaarheid is beperkt.

Welke route moet ik met de auto rijden om bij het Malieveld te komen?

Het Malieveld is vanuit alle richtingen eenvoudig te bereiken via de A12. Neem op het Prins Clausplein de afslag Den Haag (A12) en blijf Den Haag volgen. Aan het eind van de Utrechtse Baan linksaf de Zuid-Hollandlaan op (verlengde van de Benoordenhoutseweg). Aan het eind linksaf de Koningskade op. Vanaf de Koningskade zit u op de CentrumRing en kunt u de parkeerroute volgen.

Waar kan ik parkeren?

U kunt parkeren in de parkeergarage gelegen onder het Malieveld. De parkeergarage is voorzien van 600 parkeerplaatsen en is standaard geopend van: maandag t/m zondag, van 06.30 – 22.00 uur.

Kan ik ook met de trein naar Groot Kerstcircus Den Haag

Jazeker, wij raden het zelfs aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Het Malieveld ligt op 6 minuten loopafstand van het station Den Haag centraal. In verband met deze korte loopafstand raden wij u aan via dit station te reizen. Indien u ervoor kiest om via het station Den Haag Holland Spoor te reizen, houdt u er dan rekening mee dat u nog verder zult moeten reizen met de tram. Voor meer informatie kunt u de NS Reisplanner raadplegen op www.ns.nl.

Welke tram kan ik nemen naar het Malieveld?

Vanaf Den Haag CS: tram 1, 9, 16 – Halte Malieveld
Vanaf Den Haag HS: tram 9, 16 – Halte Malieveld

Voor meer informatie raadpleeg de OV planner op www.9292ov.nl.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Wij heten u graag vanaf een uur voor aanvang van de show welkom in de foyer waar u kunt genieten van tal van circusversnaperingen. De ruimte waarin de voorstelling zich afspeelt gaat 30 minuten voor aanvang van de show open. Circuspersoneel brengt u naar uw zitplaats binnen de door u gekozen rang. De show begint exact op het aangegeven tijdstip. Bent u later, dan wordt er pas toegang verleend op een geschikt moment tijdens de voorstelling om hinder voor overige bezoekers te voorkomen.

Hoe lang duurt de voorstelling en is er een pauze?

De voorstelling duurt circa 2 uur en 10 minuten inclusief pauze.

Is de show geschikt voor kinderen?

Ja, de voorstelling is bij uitstek geschikt voor de hele familie.

Mag ik fotograferen en filmen tijdens de show?

Het maken van film en/of geluidsopnamen is niet toegestaan. Fotograferen mag wel, maar alleen zonder flits en zonder daarbij het publiek of de artiesten te hinderen.

Worden er special effects gebruikt?

Tijdens de show worden onder meer lichteffecten, laser en rookmachines ingezet ter ondersteuning van de verschillende acts.

Zijn er dieren?

Bij Groot Kerstcircus Den Haag treden geen dieren op.

Ik ben student en wil een fotoreportage maken. Is dat mogelijk?

Nee, in het kader van de benodigde rusttijden en de vele aanvragen van reguliere pers is dit helaas niet mogelijk.

Ik zou graag eens backstage willen kijken. Kan dat?

Nee, in het kader van de benodigde rusttijden en de vele aanvragen van reguliere pers is dit helaas niet mogelijk.

Wat zijn de openingstijden van de foyer?

Onze foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Is Groot Kerstcircus Den Haag toegankelijk voor minder valide mensen en rolstoelen?

Ja, het gehele tentencomplex is toegankelijk voor minder valide mensen en rolstoelen. Er zijn echter slechts een beperkt aantal rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar.

Kan ik een kinderwagen of buggy meenemen?

Kinderwagens en/of buggy’s mogen de foyer van de tent in. Het is op last van de brandweer (met het oog op vluchtroutes bij noodgevallen) niet toegestaan om kinderwagens en/of buggy’s mee de speeltent in te nemen. U kunt uw kinderwagen/buggy achterlaten op de daarvoor aangewezen plaats in de foyer. Zorg ervoor dat u geen waardevolle bezittingen in de kinderwagen/buggy achterlaat.

Is er EHBO aanwezig?

Ja, bij het circus zijn meerdere gediplomeerde BHV’ers aanwezig. Wanneer u hulp nodig heeft, meld dit dan bij het circus personeel.

Kan ik pinnen bij Groot Kerstcircus Den Haag?

Ja! U kunt overal pinnen in de circustent.

Mag ik roken in de circustent?

Roken is in het gehele tentencomplex NIET toegestaan.

Een circustent in de winter, is dat niet veel te koud?

Nee, de tent is door middel van geavanceerde systemen aangenaam verwarmd.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?

Stuur dan een e-mail naar info@kerstcircusdenhaag.nl