ZAKELIJK

U wilt uw personeel, relaties of klanten laten dromen met open ogen? Dat kan! Geniet van comedy, acrobaten en artiesten in een ongeëvenaarde ambiance. Desgewenst kunnen we het volledige tentencomplex aankleden in de look & feel van uw bedrijf. Onze capaciteit omvat 1.200 comfortabele zitplaatsen per voorstelling. Trakteer uw gasten op een onvergetelijke middag bij Groot Kerstcircus Den Haag. Succes verzekerd!

ARRANGEMENTEN

Voor groepen vanaf 20 personen hanteren we sterk gereduceerde tarieven. Onder meer personeelsverenigingen maken regelmatig van deze mogelijkheid gebruik. Vaak in combinatie met een arrangement. Desgewenst creëren we een speciale ruimte in de foyer die exclusief toegankelijk is voor uw gasten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Ook als het gaat om catering zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu een consumptiebon of een lopend buffet voor ogen heeft, wij maken uw ambities waar. Arrangementen kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld luxe programmaboeken of zelfs backstagetours.

EXCLUSIEVE SHOW

Wilt u echt iets bijzonders organiseren voor uw personeel, relaties of klanten? Boek dan nu een exclusieve voorstelling die uitsluitend voor uw gasten toegankelijk is. Bij een uitkoop kan het hele circus worden aangekleed in uw look & feel (denk aan banners in bijvoorbeeld de foyer en bij de entree). Zelfs een act waarin de bedrijfsnaam terugkomt of een welkomstwoord voorafgaand aan de voorstelling is mogelijk. We passen de voorstelling volledig aan uw wensen aan. Maatwerk is altijd het uitgangspunt. Een uitkoop kan worden aangevuld met onder meer catering en souvenirs.

SPONSORING

Zoekt u een evenement voor de hele familie waarmee u maatschappelijke betrokkenheid tot uiting kunt brengen? Ook uw bedrijf kan profiteren van de hoge kwaliteit die Groot Kerstcircus Den Haag kenmerkt en het sympathieke karakter van de voorstelling. Circussen zijn een toegankelijke (en officieel erkende) vorm van volkscultuur en geschikt voor alle lagen van de bevolking. Kinderen van alle leeftijden genieten van onze shows. Het is mogelijk om uw bedrijf als sponsor aan Groot Kerstcircus Den Haag te verbinden. Dit kan op talloze manieren: denk bijvoorbeeld aan het adopteren van een specifieke act, een advertentie in ons programmaboek of exposure van uw merk op locatie.